Overzichtsexpositie

ENZLIN
Hier was een expositie ingericht met één werkstuk van elke deelnemende kunstenaar. Ook was er informatie over de Atelierroute en de fotoboeken van de exposerende kunstenaars. Voor een gerichte keuze voor de te bezoeken ateliers. In 2017 deden er 23 kunstenaars mee, verdeeld over 16 verschillende expositieadressen.

FEESTELIJKE OPENING ATELIERROUTE
Op vrijdag 29 september werd om 17.00 uur de Atelierroute in expositieruimte Enzlin geopend door Han Peekel. Bezoekers waren van harte welkom om met de kunstenaars het glas te heffen op de Blaricumse Atelierroute 2017.

De overzichtsexpositie van de Atelierroute werd gehouden in het toekomstige Enzlin aan de Huizerweg 13 (naast Hotel Restaurant Bellevue) in Blaricum. Dit pand huisvestte voorheen de opnamestudio’s van Sound Push en daarna van Bolland en Bolland. Heel wat bekende muzikanten hebben hier rondgelopen, zoals Golden Earring, André Hazes, Shocking Blue en zelfs de Rolling Stones. In een verder verleden stond het pand o.a. bekend als De Enzlin, Zaal Faber, en daarvóór als de Beschuitbakkerij Enzlin. Het pand zal binnenkort gerenoveerd worden en krijgt naar verwachting een culturele functie.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

KUNST WINNEN?
Op vertoon van deze brochure kunt u op de overzichtsexpositie meedingen naar een kunstprijs: een schaal van glaskunstenares Annette Duburg. Voor elke 50e bezoeker aan de overzichtsexpositie is er een attentie van de bekende Blaricumse Patisserie Rémy.

BewarenBewaren